Hur man gör en vanlig TV till “smart”

Om vi äger en första generationens Full HD Smart TV, är det troligt att vi redan lider av effekterna av inkurans i vissa tjänster och applikationer. Om vi å andra sidan har en full HD-TV utan smart funktionalitet, kan vi satsa på en extern enhet som kan göra en vanlig TV bli “smart”.

Bland dessa, den bästa alternativ är Google Chromecast, Amazon Fire TV Stick eller Microsoft Miracast. De är små enheter som är anslutna till HDMI-ingången på TV: n, ansluter till hemmet wifi-nätverket, vilket ger utmärkta resultat när det gäller multimedia och bildkvalitet. Allt för några tiotals euro och utan föråldrade problem. I samma linje, men lite dyrare, är Apple TV-alternativet.

Även en bärbar dator eller anteckningsbok, liten eller stor, gammal eller ny, kan vara mycket användbar när den är ansluten till en toppmodern TV. På så sätt kommer allt som visas på datorskärmen också att ses på TV-skärmen. Detta gör att du kan njuta av de olika multimediainnehåll som finns på nätverket eller direkt på hårddisken. Och njut av en mycket högre kvalitet än den för den lilla datorskärmen för att se på bästa streamingtjänsterna vilket du kan läsa om här.

This entry was posted in My Blog. Bookmark the permalink.