Hur mycket kostar en VPN-tjänst? Och är VPNs säker?

Hur mycket kostar en VPN-kostnad, och är det säkert att använda en VPN? Dessa är de två viktigaste frågorna vi kommer att besvara i den här artikeln.

I slutet, du bör förstå vad som gör en VPN-säker, liksom hur mycket du bör räkna med att betala för en kvalitet VPN-tjänst.

Vi lämnar dig också med några specifika service rekommendationer för att komma igång.

Är VPN säkert att använda? Vad du ska titta efter i en säker VPN

Som en teknik, VPNs är säkra att använda… men alla VPN-tjänster är inte säkra.

I grund och botten, om du väljer rätt, med hjälp av en VPN är 100% säker, men bara för att en tjänst kallar sig en VPN betyder inte automatiskt att tjänsten är säker.

För att förstå om en VPN är säker att använda för iptv, måste vi snabbt köra över vad som faktiskt händer när du använder en VPN.

I huvudsak fungerar ett VPN som en mellanman mellan dig och de webbplatser eller tjänster som du besöker. När du besöker en webbplats krypterar din VPN data innan den går till webbplatsen (eller till och med innan den går till WiFi-nätverket, vilket är anledningen till att en VPN kan hjälpa dig att skydda dig på offentliga WiFi, samt från snooping ISP). Förutom en hel del andra fördelar, detta gör det säkrare att logga in på WordPress.

Den webbplatsen eller tjänsten ser i sin tur VPN: s IP-adress istället för din faktiska IP-adress, vilket ger dig anonymitet.

Om du väljer en säker tjänst, det är allt som finns till det. Men det finns några specifika saker du behöver leta efter när du väljer en kvalitet VPN:

Uppmärksamma loggnings policyn

Eftersom du dirigerar all din trafik via VPN är din VPN i stånd att hålla koll på mycket av det du gör.

Nu är det inte som att de kan se dina lösenord och de exakta åtgärder du vidtar på varje webbplats. Men de kan hålla reda på vilka webbplatser du besöker, när du ansluter till vissa webbplatser, hur länge du är där, hur mycket trafik som passerar, etc.

En bra VPN kommer inte att logga denna information. Det är, även om VPN tekniskt kunde hålla reda på detta, de inte lagra någon av denna information.

Till exempel, inte bara mullvad inte logga din information, de inte ens be om din personliga information när du skapar ett konto:

This entry was posted in My Blog. Bookmark the permalink.