Vad är POD e cigaretter?

Och plötsligt fanns det kapslarna. i Amerika har det varit “jublande” ett tag och nu också i Nederländerna har POD fått sin plats i e-cigarettsortimentet. Ett av de mest kända PODSYSTEMEN över hela världen är Juul-varumärket som du kan Läs här, Klicka här, Se här, Vape . Men vad är ett sådant PODSYSTEM? Vad är POD e cigaretter? I bloggen nedan skulle jag vilja ta dig med mig!
Mini e-cigarett

PODSYSTEM är små, ca 10 centimeter. Vissa är 7 cm och andra 12 cm. Faktum kvarstår att de är mindre än vanliga e-cigaretter. POD är engelska för ärm eller lock. Och faktiskt synonymt med patron. Nu är inte alla PODSYSTEM desamma. Skillnaderna kan hittas i:

Förfyllda cylinderampuller eller självfyllning. Inbyggd spole eller utbytbara spolar. Med eller utan brandknapp Justerbar i kraft eller helt enkelt en inställning. Sättet att fylla. Inköpspris men även de periodiska kostnaderna för patronerna. Och andra saker som: färg, storlek och design munstycke. Batterikapacitet.

Vad matchar med varje PODSYSTEM; de har alla ett batteri, spole och innehåller en flytande behållare; de grundläggande principerna för varje e-cigarett. Och kapslarna (patronerna) är utbytbara. Förutom vätskebehållaren är podsna också munstycket. Det här är en helhet. Vilket är en positiv idé när det gäller hygien.
Förfyllda skida eller självpåfyllning

Det fina med PODSYSTEM är att de arbetar på basis av vätska i kombination med en standardspole. Det kommer att innebära lite för många nybörjare. Därför en liten jämförelse med patronen e-cigaretter.

En kapsel är en patron … men en POD e-cigarett är inte en patron e-cigarett. Patronsystem som Zensations eller Smokestik har en annan typ av vätskebehållare. De utbytbara patronerna för sådana e-cigaretter är fyllda med bomullsull. Dessa bomullsull innehåller E-vätskan. Tänk på en Zippo; där bensinen sväljs av en wimp. Med ett PODSYSTEM fylls patronen inte med bomullsull. Du kan bara se vätskan. Detta gynnar definitivt smaken! Eftersom bomullsull hindrar smakfrisättningen och säkerställer en mindre full ångbubbla.

Det finns POD cylinderampuller som redan är förfyllda med E-vätska av tillverkaren och det finns POD som är tomma och så måste du fylla dig med E-vätska. När du fyller dig själv har du mer frihet i smak och nikotininnehåll. När allt kommer omkring kan du bestämma vilken e-vätska du lägger till och är inte beroende av en sammanställd meny från tillverkaren.

Aspire-märket har lanserat en allt-i-ett-e-cigarett som du kan läs mera om här, Gusto Mini, som använder förfyllda pods, men det finns fler märken som använder förfyllda pods.

Många andra märken som Smok, Vaporesso, Eleaf, Justfog, etc gör POD-system som du måste fylla dig själv.

Det finns också märken som levererar både förfyllda pods och påfyllningsbara pods. Ett exempel på detta är Migo POD, e-cigarett.

This entry was posted in My Blog. Bookmark the permalink.